Bogen Forbandelsen

“Som et sidste forsøg på redde deres ægteskab, køber Martin og Sanne et feriehus i de svenske skove. At få et feriehus i de svenske skove har været en drøm for Sanne længe. Sanne føler sig draget til huset, som om huset taler til hende. Men det viser sig, at denne drøm nærmere er en forbandelse.

En god gyser, som handler om ulykkelige sjæle, der spøger. En historie om nulevende personer, der skaber en historie om børn og kærligheden mellem to mennesker”

Køb E-bogen her
Køb bogen her
(3 stemmer)

Tre søskende kompenserer på hver sin måde for en opvækst med seksuelt misbrug. Ingen af dem ønsker at bearbejde oplevelserne og da slet ikke med hinanden. Imidlertid tvinges de af ydre omstændigheder til at se deres fortid i øjnene og etablere tillid til hinanden.

Men for nogen er det for sent…

En socialrealistisk kærlighedsroman med elementer fra spændingsgenren.

UddragHan drømte, det var Sankthansaften. Han sad tæt ved bålet med Sophia, mærkede varmen og nød den sprøde knitren fra ilden. Han begyndte at hoste og følte røgen i lungerne. Og så var han med ét lysvågen.

Trygt som i helvede” er Irse Kræmers sjette roman.

Køb E-bogen her
Køb bogen her
Bogen Dating Roulette
(8 stemmer)

Tre mennesker der fulgte kærligheden. De havde alle mistet og følt sorgen. Hvad bringer fremtiden? Dating, Passionen, nysgerrighed og evnen til at elske på ny. Eller byder den på skuffelser, tab og farer?

Bogen som tager et kik ind bag ved den “Farlige Dating verden”.

Irse Kræmer´s sidste novelle, som er baseret på inspiration fra den virkelige verden. Køb den nu som E Bog. En bog som går godt; Hånd i hånd med sommerferien.

Køb E-bogen her
Køb bogen her
Monas Hjerte af Irse Kræmer

Mona er den stille pige i klassen. Hun holder sig mest for sig selv – lige til hun i 1.g møder Emil. Han bliver hendes første rigtige ven og hjælper hende til at finde troen på sig selv.

»Man må elske sig selv for at kunne elske andre«, siger han ofte. Og selvom Mona er vokset op i et hjem uden kærlighed og med to karrieremennesker som forældre, er hun stærk i sin til tider farlige kamp for den mand, hun elsker og deres fælles fremtid.

Monas Hjerte er Irse Kræmers første roman.

Bogen kan købes i alle større boghandlere.

Køb E-bogen her
Køb bogen her
Bogen Tvekamp

Som børn levede Natasja, Nicolas og Mads et tilsyneladende problemfrit liv, men da de mødes som voksne, går det op for dem, at de hver især har haft deres at kæmpe med – og da Natasja forelsker sig i Nicolas, begynder problemerne for alvor at tage fart.

En spændende kærlighedsroman, der involverer mafiaen, kidnapning og mordforsøg – og ikke mindst tvekampen mellem to brødre.

Tvekamp er Irse Kræmers anden roman.

Bogen kan købes i alle større boghandlere.

Køb E-bogen her
Køb bogen her
Bogen Den Hvide Diamant

Erik har en drøm, og da han møder den prostituerede Lola og forelsker sig i hende, ønsker han at dele sin drøm med hende, hvis hun opgiver sit erhverv. Sammen indretter de Den hvide Diamant, et hus ved standen på øen Koh Chang i Thailand, hvor misbrugte børn kan bo og leve i trygge rammer. Det viser sig dog hurtigt, at de langt fra har den samme drøm, og langsomt formørkes himmelen af sorte skyer.

Den hvide Diamant er Irse Kræmers tredje roman, og hun går denne gang tæt på børneprostitution.

Køb E-bogen her
Køb bogen her
0x500

Når vi rammes af en tragedie, er det nødvendigt med en form for flugt, en forsvarsmekanisme, der kan forhindre os i at blive skingrende vanvittige af sorg. Vi er nødt til i første omgang at fornægte sandheden – det er ren overlevelse. Men flugten er kun ment som en hvilestol, ikke en sovepude.

Susse har været udsat for en tragedie så stor, at hun ikke kan skelne mellem drøm og virkelighed. Fortiden tvinger hende dog til at se nutiden i øjnene.

Følg Susses kamp med at finde tilbage til livet, hendes søgen efter en sandhed og årsag til tragedien. En rejse som blandt andet fører hende til Afrika.

Køb E-bogen her
Køb bogen her